ANC Osona

La Unió Ciclista Taradell amb la Via Catalana (08/09/2013)

Després que el Club Patí Taradell decidís incorporar el patrocini de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) a les seves samarretes, ara és el torn de l’entitat que agrupa els afeccionats al món del ciclisme d’aquesta localitat. Aquest és el resultat de la proposta que va fer l’Assemblea Territorial d’aquest municipi a la Unió Ciclista Taradell. Els ciclistes lluiran tant el logotip de l’ANC com l’estelada en la part posterior del seu mallot, adherint-se d’aquesta manera a la campanya de l’ANC que pretén eixamplar la majoria social favorable a la independència de Catalunya a través de l’esport.

Paral·lelament, tal i com es pot observar en la fotografia de grup realitzada abans d’una de les sortides setmanals de l’entitat, la Unió Ciclista Taradell ha mostrat el seu suport a la Via Catalana cap a la Independència ja que la majoria dels seus integrants hi seran presents. Molts d’ells viatjaran amb el servei d’autobusos que l’Assemblea Territorial de Taradell ha posat a disposició dels veïns de la localitat.

Aquesta no ha sigut l’única mostra de suport a la Via Catalana des del món de l’esport. En aquest sentit, una de les més destacables a nivell nacional és el ramal de la cadena que, el proper dia 11 de setembre, diferents esportistes confeccionaran per l’interior de les instal·lacions del Camp Nou, segurament el símbol internacional més potent de l’esport Català.