ANC Osona

Toni Albà a l’Aplec de Rocaprevera de Torelló (08/09/2013)

L’ANC Vall del Ges organitza un monòleg a càrrec de Toni Albà, pel proper 14 de setembre de 2013, a les 7 de la tarda, a l’esplanada del Santuari de Rocaprevera de Torelló.

L’acte, com la resta d’activitats que està organitzant l’ANC Vall del Ges, té com objectiu promoure la conscienciació i la mobilització de la població de forma pacífica i democràtica, per tal que Catalunya pugui exercir el seu dret d’autodeterminació i recuperar la seva independència política.

“Ser o no ser” és el títol del monòleg que realitzarà Toni Albà i, gira al voltant de com el seu autor veu el procés que està vivint Catalunya cap a l’Estat Propi. Segons Albà, “Som catalans. Però l’estat del qual formem part és l’Estado Español. Per tant hem d’afirmar que som catalans però estem espanyols. Ho posa el meu DNI: España. Estem espanyols com qui està constipat, com qui està engripat, com qui està emprenyat, com qui està fart, com qui està pagant, com qui n’està fart d’estar pagant...”

Aquest és només un fragment de llibre “Ser o no ser catalans” de Toni Albà, i és només un avanç del que pot ser aquest interessant monòleg. En cas de pluja, l’acte es portarà a terme al cinema El Casal de Torelló.