ANC Osona

S’amplia amb 11 membres nous el Consell Assessor de l’ANC Osona (31/07/2013)

L’Assemblea General del Consell Assessor de l’ANC Osona va aprovar el passat dia 17 de juliol la incorporació d’11 nous membres. Són Jaume Ayats, musicòleg; Xavier Boada, actor; Enric Casulleras, economista; Ramona Claperols, bibliotecària; Aurora Colom, de Mares Món; Jordi Figuerola, historiador; Mari Moyano, sindicalista; Vicenç Pascual, historiador; Cesc Poch, sindicalista; Jordi Roca, metge i Aman Vila, comerciant.

Amb aquestes incorporacions, el Consell Assessor de l’ANC Osona ja consta de 65 persones amb una trajectòria personal rellevant en diferents àmbits, que són un referent per a la societat civil osonenca i que donen suport als objectius i full de ruta de l’Assemblea Nacional Catalana en el procés de consecució de la independència de Catalunya.

En la mateixa Assemblea General es va aprovar la proposta d’incorporar persones nascudes a l’estranger però arrelades a Catalunya que es donaran a conèixer el proper mes de setembre, abans de la diada.

Vuit representants d’aquest Consell Assessor participaran en la campanya “Jo també hi seré” en la que col•labora el 9Nou, i que s’estendrà des del 2 d’agost al 6 de setembre amb l’objectiu de potenciar la participació de tots els osonencs en la Via Catalana del proper 11 de setembre.