ANC Osona

LliberCAT comptarà amb una nombrosa representació d’assemblees d’arreu del territori (07/07/2013)

El proper 20 de juliol, Manlleu acollirà LliberCAT, una jornada festiva i plena d’activitat reivindicativa. El llarg de tot el dia hi haurà fira gastronòmica i de productes artesans, concerts, humor, mostra de cultura popular, caminada, etc. I també, una trobada d’assemblees locals i territorials de l’ANC d’arreu de Catalunya.

Fins a data d’avui ja han confirmat l’assistència nombroses assemblees locals i territorials que representaran 6 de les 10 regions amb les quals es divideix l’Assemblea a nivell nacional. Totes elles disposaran d’espai on mostrar la seva activitat aportant exposicions d’elaboració pròpia, material divulgatiu de les campanyes impulsades i informació diversa sobre el futur d’una Catalunya independent. Aquesta congregació d’assemblees vol ser també un punt de trobada i d’intercanvi d’experiències entres assemblees d’arreu del país. Hi participaran, representat la seva regió, assembles del Berguedà, Gironès, Barcelonès, Baix Llobregat, Maresme, Tarragonès, Baix Camp i Osona i Ripollès. Al llarg de tot el dia els visitants podran conèixer de prop l’activitat de l’Assemblea. Al migdia es comptarà amb la presència de Carme Forcadell, presidenta de l’ANC.

LliberCAT, impulsat per l’ANC Collsacabra, l’ANC Manlleu, l’ANC Roda de Ter i l’ANC Osona, serà una jornada plena d’activitats per a tots els públics, per a tots els gustos i oberta a tota la societat. Entre l’activitat artística destaquen les actuacions de Macedònia, Santi Arisa, Dept., Glaucs, Rauxa, Guillem Roma, Toni Albà, entre molts d’altres.

Tota la informació i horaris es pot consultat a www.lliber.cat.