ANC Osona

Osona, molt present al Concert per la llibertat del Camp Nou (30/06/2013)

Entorn unes 2.000 persones es van desplaçar amb els autocars organitzats per les assemblees locals i territorials cap a Barcelona per assistir al Concert per la Llibertat que va tenir lloc aquest dissabte. A aquesta xifra cal sumar-hi els nombrosos osonencs que també van assistir al concerts desplaçant-se amb els seus vehicles particulars.

La presència osonenca però, més enllà d’entre el públic, es va fer notar també dalt de l’escenari per on van passar nombrosos artistes. Entre els noms osonencs destaca, per exemple, l’actor Lluís Soler, David Rosell amb Brams, Pep Sala, Joana Serrat, Marçal Ayats o Cesk Freixas entre d’altres.

A Osona, aquest estiu es preparen dos actes grans per impulsar la participació de la societat a la cadena humana del proper 11 de setembre. D’una banda, el 20 de juliol a Manlleu tindrà lloc LliberCAT, una jornada festiva i reivindicativa que comptarà amb fira gastronòmica, trobada d’assemblees d’arreu de Catalunya i els concerts i actuacions de Macedònia, Rauxa, Toni Albà, Glaucs, Dept., Caiqué, Guillem Roma i molts més. De l’altra, l’11 d’agost tindrà lloc la cadena humana ‘En defensa pròpia’ entre Folgueroles i Vic que serà un assaig per a la cadena de l’11 de setembre.