ANC Osona

Torelló repeteix l’experiència del CAT Stop (26/06/2013)

Després de l’èxit del passat 15 de juny, l’ANC Vall del Ges repetirà aquest dissabte l’experiència del CAT Stop. Serà a Torelló, de les 10 del matí i fins a la 1 del migdia, al Carrer Sant Miquel.

En aquests CAT Stop, els conductors poden parar amb el seu vehicle i se'ls enganxen els distintius CAT a la matricula. Hi ha disponibles dos dissenys, versió “Unió Europea” i versió “ Senyera”. D’aquesta manera cada conductor és lliure d’adherir-se a la campanya enganxant-ne l’un o l’altre on cregui oportú.

La campanya "Fem circular el CAT", impulsada per l’ANC Osona – Ripollès, té l’objectiu de fer una distribució massiva del distintiu CAT i aconseguir que una gran part dels vehicles de les comarques d’Osona i el Ripollès llueixin aquest distintiu. Veient que molts vehicles, a causa de la renovació, ja no llueixen aquest distintiu reivindicatiu, l’ANC Osona-Ripollès ha engegat aquesta campanya.

Amb aquesta campanya la societat civil posarà de manifest que fa un pas endavant cap a la creació d’aquelles estructures que qualsevol estat del món posseeix, en aquest cas, el distintiu de país a les matrícules dels vehicles.

A més es fa distribució en establiments comercials amb els "CAT expenedors". En ambdós casos es demana una aportació econòmica mínima de 0,50€ per adhesiu.