ANC Osona

Gran èxit de participació dels CAT Stop de Torelló i Manlleu (16/06/2013)

L'ANC de Manlleu i l’ANC Vall del Ges, en coordinació amb la resta de la comarca, va engegar aquest dissabte al matí la campanya "Fem circular el CAT" per la reintroducció d'aquests adhesius a les matrícules dels vehicles.
Tant a Manlleu com a Torelló la campanya va arrencar amb èxit i en alguns moments els conductors feien cua per enganxar el CAT als seus vehicles. El Cat Stop a Manlleu es va ubicat al parc d'Àngela Roca i a Torelló al carrer Sant Miquel.

Manlleu va repartir uns 150 adhesius, una xifra similar també els que es van repartir a Torelló. Cal destacar la paritat entre els conductors que optaven per enganxar l’adhesiu sobre la matrícula o al lateral així com també els dos models d'adhesiu. Recordem que els conductors poden tirar entre l’adhesiu de la UE i el model senyera.

Els adhesius també es poden trobar en comerços osonencs i l’aportació mínima és de 0,50 euros. Després d’aquest èxit en l’arrencada de la campanya Vall del Ges no descarta en les properes setmanes tornar a organitzar un CAT stop.