ANC Osona

L’Atlàntida s’omplirà d’empresaris per escoltar Xavier Sala i Martín (15/06/2013)

El proper dimecres,19 de juny, a 2/4 de 8 de la tarda, el professor Xavier Sala i Martín parlarà a Vic dels “Escenaris de futur per Catalunya”. Serà en una conferència-col•loqui organitzada per l’Assemblea Nacional Catalana a Osona.

L’acte forma part de les accions de la nova fase de treball de L’ANC, que té per objectiu la consolidació i ampliació de la majoria social a favor de la independència, i està destinat a tot el col•lectiu empresarial de la comarca. A més de Sala i Martín també prendran part en l’acte el degà de la facultat d’Empresa i Comunicació de la Universitat de Vic, Xavier Ferràs i la coordinadora de l’ANC Osona, Eulàlia Espona.

Un total de 800 persones, representants de 400 empreses d’Osona i les comarques veïnes i 40 estudiants i professors de la Universitat de Vic, ompliran la sala Ramon Montanyà del Teatre Atlàntida. La Delegació a Osona de la Cambra de Comerç de Barcelona, el Consell Empresarial d’Osona, l’Euram i la Unió Empresarial Intersectorial del Ripollès han ajudat en la difusió de la convocatòria, que ha estat un èxit, amb les entrades exhaurides des de fa dies. Els empresaris han pogut accedir a participar d’aquest acte a través de les invitacions que s’han fet arribar a aquest col•lectiu.