ANC Osona

Noemí Morral, Nuri Guillaumes i Marc Costa entren al Secretariat Nacional en representació d’Osona i Ripollès (13/06/2013)

Dissabte, dia 8 de juny, l'ANC va celebrar les eleccions per renovar el Secretariat Nacional i elegir els seus 75 representants (25 per representació nacional i 50 per representació territorial).

A la regió 9 d'Osona i el Ripollès han sortit elegits Noemí Morral, Núria Guillaumes i Marc Costa, que es presentaven sota un mateix programa d'actuació anomenat "Un equip i un projecte cap a la independència", que ha englobat candidats de tots els territoris. El programa d'actuació consta de 100 mesures urgents que tenen per objectiu final disposar de la capacitat de convocatòria i mobilització ràpida d'entre 1,5 i 2,2 milions de ciutadans organitzats per fer front a qualsevol situació. Morral i Guillaumes ja estan vinculades a l'ANC Osona, i Costa a l'ANC Vilatorta.

El proper dissabte dia 15 de juny la Cooperativa La Oral de Badalona acollirà la reunió constitutiva durant la qual els nous membres prendran possessió del càrrec i es donarà el tret de sortida al 3r Secretariat Nacional de l'ANC.

Podeu consultat el resultats al següent enllaç: http://assemblea.cat/?q=node/5119