ANC Osona

Manlleu i Torelló arrenquen la campanya ’Fem circular el CAT’ (09/06/2013)

Manlleu i Torelló seran les dues primeres poblacions d’Osona que organitzen un CAT Stop. A Manlleu serà el dissabte dia 15 de juny al mati a la plaça Àngela Roca, a la cantonada de l'Avinguda de Roma. L’ANC Vall del Ges durà a terme l’activitat el mateix dissabte 15 de juny. A partir de les 10 del matí i fins a la 1 del migdia, al Carrer Sant Miquel, de Torelló, s'instal•larà un CAT Stop.

En aquests CAT Stop, els conductors podran parar amb el seu vehicle i se'ls enganxaran els distintius CAT a la matricula. Hi haurà disponibles dos dissenys, versió “Unió Europea” i versió “ Senyera”. D’aquesta manera cada conductor serà lliure d’adherir-se a la campanya enganxant-ne l’un o l’altre on cregui oportú.

La campanya "Fem circular el CAT", impulsada per l’ANC Osona – Ripollès, té l’objectiu de fer una distribució massiva del distintiu CAT i aconseguir que una gran part dels vehicles de les comarques d’Osona i el Ripollès llueixin aquest distintiu. Veient que molts vehicles, a causa de la renovació, ja no llueixen aquest distintiu reivindicatiu, l’ANC Osona-Ripollès ha engegat aquesta campanya.

Amb aquesta campanya la societat civil posarà de manifest que fa un pas endavant cap a la creació d’aquelles estructures que qualsevol estat del món posseeix, en aquest cas, el distintiu de país a les matrícules dels vehicles.

A més es farà distribució pels establiments comercials de "CAT expenedors". En ambdós casos es demanarà una aportació econòmica mínima de 0,50€ per adhesiu.