ANC Osona

LliberCAT, una jornada plena d’activitat reivindicativa a Manlleu (04/06/2013)

Hi haurà fira gastronòmica, concerts, humor, mostra de cultura popular o trobada d’assemblees entre d’altres. En l’apartat musical desataquen els concerts de Glaucs, Macedònia, Santi Arisa, Dept., Boys Damm, La Carrau, Caiqué o Guillem Roma, entre d’altres així com també l’acutació de Toni Albà.

Les assembles del Collsacabra, Manlleu, Roda de Ter i la coordinadora comarcal d’Osona impulsen conjuntament LliberCAT. Aquesta jornada tindrà lloc el proper 20 de juliol a Manlleu, al Passeig del Ter al llarg de tot el dia.

La iniciativa, que s’ha presentat en roda de premsa aquest dimarts al vespre, comptarà amb una fira gastronòmica, concerts, mostra de cultura popular o trobada d’assemblees d’arreu de Catalunya entre d’altres activitats.

Santi Pons, membre de l’organització, ha explicat que la voluntat és aglutinar al llarg de tota la jornada activitats per a tothom i per a tots els gustos amb un objectiu comú, ampliar la majoria social favorable a l’estat propi. LliberCAT s’ha dissenyat pensat en ser un gran espai obert a l’aire lliure i de lliure accés.

La festa arrencarà amb una caminada organitzada pel col•lectiu Encara hi som. Al matí es comptarà amb una mostra de cultura popular, diversos parlaments, entre ells Carme Forcadell presidenta de l’ANC, i la presentació del nou projecte de Santi Arisa, La Tribu Patriòtica. El mateix Arisa ha explicat a la roda de premsa que el projecte recupera i reversiona cançons populars i tradicionals d’arreu dels Països Catalans així com també temes propis com un de dedicat a l’Assemblea Nacional Catalana i al passat 11 de setembre.

A partir de les 10:30 del matí i fins al vespre tindrà lloc una fira gastronòmica i de productes artesans. Ramon Sentmartí, membre de l’organització ha destacat que ja hi ha nombrosos firaires interessants en participar d’aquesta mostra. Els mateixos firaires mostraran els seus productes i també oferiran tasts als visitants.

A la tarda l’activitat de LliberCAT estarà marcada pel concert de Macedònia que anirà precedit de l’actuació de Joan Boada amb Bandulimejat. La tarda i el capvespre es complementaran amb les actuacions de Batutukè, un monòleg de Toni Albà, la Societat Gastronòmica-musical d’havaneres i fraterneres, La Palma Jazz Band, Caiqué, Guillem Roma i els Diables Serpents de Manlleu. A partir de les 10 de la nit la música anirà a càrrec de Boys Damm, Dept., Glaucs i La Carrau.

Tota la informació i el programa d’activitats es pot consultar a www.lliber.cat.

Arxiu PDF: