ANC Osona

15 entitats donaran suport a la moció per a l'exercici de la Sobirania Fiscal a l'Ajuntament de Torelló (23/05/2013)

La moció presentada conjuntament entre ANC Vall del Ges per la Independència i Associació Vall del Ges 2014 com a entitats i els grups municipals de CIU, PSC, ERC-JPT, ICV-EUIA, SI i CUP de Torelló ha estat recollint suports durant tota la setmana.

En el moment de la signatura de la moció, ja havien manifestat el seu suport l'Associació mediambiental Vall del Ges.NET, l'AMPA Escola Marta Mata, l'AMPA Escola Rocaprevera i l'AMPA Escola Sagrats Cors. L'endemà ja s'hi havien adherit l’AMPA de l’Escola Fortià Solà, i l’Agrupament Escolta i Guia Comte Jofre i Verge de Rocaprevera de Torelló. I durant aquesta setmana s'hi han afegit el Grup de Puntaires Vall del Ges, El Cosidor Digital, l'AMPA de la llar d'infants Blancaneus, l'Associació de Mestres els Nans, La Desperta de la Vall del Ges, l'Associació de Deixebles de Sant Feliu, La Fundació Festival de Cinema de Muntanya de Torelló, PIOC (Promocions i Organitzacions Culturals) i la Colla Gegantera i Grallera de Torelló. En total seran 17 entitats i 6 grups municipals, i mostra el gran suport popular que té aquesta moció.

La moció, que serà votada al ple de dilluns 27 de maig, segueix la línia de les mocions presentades a Vic i Ripoll, que alhora segueixen la línia de les mocions promogudes per l'Associació de Municipis per la Independència i insta l'Ajuntament de Torelló a exercir la Sobirania Fiscal i ingressar els seus pagaments a L'Agència Tributària de Catalunya.