ANC Osona

Entitats i grups municipals de Torelló promouen una moció per a l'exercici de la Sobirania Fiscal a l'Ajuntament (15/05/2013)

ANC Vall del Ges per la Independència i Associació Vall del Ges 2014 com a entitats i els grups municipals de CIU, PSC, ERC-JPT, ICV-EUIA, SI i CUP de Torelló han estat preparant una moció per tal que l'Ajuntament de Torelló exerceixi la Sobirania Fiscal i ingressi els seus pagaments a L'Agència Tributària de Catalunya. La moció, que serà presentada avui dimecres 15 de maig, segueix la línia de les mocions presentades a Vic i Ripoll, que alhora segueixen la línia de les mocions promogudes per l'Associació de Municipis per la Independència.

Les entitats esmentades han obert la possibilitat de donar suport a totes les entitats del poble i resten a l'espera de que encara algunes entitats més puguin sumar-s'hi. En el moment de la signatura de la moció, les entitats que ja hi han manifestat el seu suport son: L'Associació mediambiental Vall del Ges.NET, l'Ampa Escola Marta Mata, l'Ampa Escola Rocaprevera i l'Ampa Escola Sagrats Cors, les quals s’esmenten en aquesta.

A data d’avui mateix, ja s’han adherit l’Ampa de l’Escola Fortià Solà, i l’Agrupament Escolta i Guia Comte Jofre i Verge de Rocaprevera de Torelló.Es preveu que més entitats es vagin adherint en suport a aquesta moció, i per això, abans del ple es farà un altre comunicat donant a conèixer totes aquestes entitats.

És molt important mostrar que la ciutadania, representada per totes aquestes entitats, dona suport a aquesta moció.

Assemblea Nacional Catalana
Secció Territorial Vall del Ges per la independència

Arxiu PDF: Text de la moció per a l'exercici de la Sobirania Fiscal