ANC Osona

La Joventut Esportiva Santa Eugènia de Berga col·labora amb l’assemblea.cat (14/05/2013)

Estelada a l’entrada del camp. Banner publicitari on es demana d’associar-se a l’assemblea.cat en el seu lloc web. Estelada al lateral de la màniga de les seves samarretes. Fotografia de l’equip rere uns panells amb el logotip de l’assemblea.cat. Estelada als carnets dels seus associats. És la Joventut Esportiva de Santa Eugènia de Berga, club de futbol el primer equip del qual milita a la Tercera Catalana.

La campanya iniciada des de l’Assemblea Nacional Catalana a Osona i el Ripollès comença a donar els seus fruits. Amb l’objectiu d’eixamplar la majoria social favorable a la independència de Catalunya a través del teixit esportiu, l’Assemblea Territorial de Santa Eugènia de Berga ha fet els primers passos arribant a un acord de col•laboració amb el club de futbol del seu poble. El moment que viu el país requereix el compromís de la societat civil i la J.E. de Santa Eugènia de Berga, amb aquest acord de col•laboració, n’agafa el testimoni.

Des de les diferents Assemblees Territorials d’Osona i el Ripollès es continuen mantenint converses amb clubs i entitats esportives per ampliar encara més l’abast d’aquesta campanya.