ANC Osona

Més de 200 persones a la presentació de l’ANC Seva –El Brull (12/05/2013)

Més de 200 persones es van reunir dissabte al vespre al centre cívic polivalent de Seva per escoltar a Patricia Gabancho. Manel Velázquez, coordinador de Seva per la Independència, va obrir l’acte que va comptar amb el Cant de la Senyera interpretat per La Coral Gallaret, i fragments de les cançonetes del Déu-nos-do de Josep Carner i de l’Oda a Espanya de Joan Maragall, recitats per dos joves del poble.

Eulàlia Espona, coordinadora de l’ANC Osona va explicar els objectius de l’Assemblea Nacional Catalana i va presentar Patricia Gabancho, que va ser escortada fins a l’escenari pels Miquelets.

L’escriptora, que es va mostrar molt propera i fins i tot es va emocionar en algun moment de l’acte, va repassar la situació actual que viu Catalunya, i el camí que s’està fent per arribar a la independència. Va animar al poble a no tenir por, a no defallir i a no barallar-nos, perquè "som molt a prop de l’objectiu de la llibertat. Som majoria i per això ens intenten minar la moral i empetitir... per això menteixen”.

El públic es va mostrar molt participatiu en el debat, i al final de l’acte l’escriptora va firmar llibres i va poder parlar amb tothom tot fent una copa de cava oferta per l’Assemblea de Seva.