ANC Osona

L’Assemblea local de Tavèrnoles s’estrena amb la penjada d’una estelada a l’entrada del municipi (15/04/2013)

El proper diumenge dia 21 d’abril a 2/4 d’1 del migdia es penjarà una estelada a la placeta d’entrada al municipi.

L’Assemblea Local de Tavèrnoles, creada el passat mes de febrer, farà el seu primer acte públic coincidint amb la celebració de la Sant Jordiada, la preparació de la diada a Tavèrnoles. L’Assemblea local de Tavèrnoles farà la penjada d'una estelada a la placeta d'entrada al municipi en un acte obert a tothom que comptarà amb música en directe a càrrec del grup DUETU i acabarà amb el cant dels Segadors al mateix lloc.

Al llarg de tot el matí l'Assemblea tindrà una parada de marxandatge a la sala polivalent on es podran comprar objectes diversos com estelades, samarretes, pulseres, ... Els membres de la local de Tavèrnoles estaran a la parada per informar i donar conèixer l’ANC i la tasca que aquesta fa per tal d’arribar a tenir un estat propi. L’objectiu de l’acte, a més d’informatiu, és també el captar nous socis i simpatitzants d’aquesta local creada recentment.

Els actes tindran lloc just després dels dos tallers que es realitzaran al municipi amb motiu de Sant Jordi; un taller de danses populars dinamitzat pel grup DUETU, a càrrec de l'Alba, en Marc i la Coloma i un altre taller d'escriptura d'un poema, personalitzat, per regalar el dia de Sant Jordi, a càrrec de Pilar Cabot. Els tallers es realitzaran a l’exterior del centre cívic, al mateix espai on hi haurà la parada de l’Assemblea.