ANC Osona

Salvador Cardús fa el ple a Centelles (22/02/2013)

El sociòleg va oferir aquest dijous la xerrada ‘Cap a la majoria independentista que ens cal’ a Centelles en el marc del cicle de conferencia ‘Catalunya Estat: raons i fets’. El públic, que va superar el centenar, va omplir la Sala La Violeta.

Durant més de dues hores, col·loqui inclòs, Cardús va explicar i debatre, d'una manera amena i entenedora, tant l'evolució que ha seguit la voluntat independentista durant els darrers 30-35 anys, com la feina que encara cal fer fins a obtenir l'objectiu final. Cardús no va fer referencia també a les dificultats que apareixeran en aquest procés. La xerrada va ser seguida molt atentament i amb gran interès per part de tots els assistents. Mostra d'això va ser la llarga estona d'aplaudiments que va rebre el conferenciant acabada la presentació. Per acabar l'acte, es va oferir una copa de cava als presents.

El cicle continuarà el 14 de març amb l’historiador Josep Catà que parlarà de 'La repressió Borbònica sobre Catalunya 1714-1725'. El 18 d’abril serà el torn de la presentació del llibre ‘Delenda est Hispània’ amb Albert Pont, llicenciat en ciències Polítiques i cap del departament de Dret Internacional del Cercle Català de Negocis. El cicle es tancarà el 9 de maig amb l’escriptor Antoni Pladevall i la xerrada ‘La societat civil davant la independència de Catalunya’.