ANC Osona

L'ANC Vall del Ges celebra la seva assemblea anual (17/02/2013)

El proper dia 22 de febrer, a 2/4 de 9 a la Sala d'actes de la cooperativa (antic Gestiomat)es celebrarà l'assemblea anual ordinària de l'Assemblea Nacional Catalana de la Vall del Ges - Vall del Ges per la Independència, on es renovaran els càrrecs de la coordinadora local. Durant les properes setmanes s'obrirà el període de presentació de candidatures per part de socis de l'ANC.

En el darrer any, l'assemblea local de l'ANC ha organitzat i ha participat en diferents activitats a favor del dret a decidir de Catalunya, com ara l'organització de la manifestació a Torelló per la Diada i l'organització d'autobusos per la històrica manifestació independentista de l'11 de Setembre del 2012, a Barcelona, amb més d'un milió de persones sota el clam d'independència. També ha estat part organitzadora de la Marxa per la Independència, va entregar l'estelada a l'Ajuntament de Torelló per tal que es pengés a la Casa de la Vila, després d'aprovar-se una moció en aquest sentit.

L'assemblea local de l'ANC també ha fet parades informatives en l'acte de l'entrega de l'estelada de Sant Pere de Torelló a l'ANC i durant la campanya de Nadal a Torelló.

Finalment, durant el darrer procés electoral, que tenia com tema central el dret a decidir de Catalunya, l'ANC Vall del Ges va passar una nota informativa a totes les cases de la vall, responent les preguntes més freqüents sobre la independència del nostre país. En aquestes eleccions, l'ANC va celebrar la victòria clara dels partits que apostaven obertament pel dret a decidir. En el cas de la Vall del Ges, els resultats d'aquests partits a favor del dret a decidir va ser aclaparadora.

Durant aquest any, l'assembla local de la Vall del Ges ha creat perfils a Twitter i a Facebook, essent presents a les xarxes socials més populars.

L'objectiu de l'ANC és continuar treballant per crear una majoria social a favor de la independència, així que a nivell local es treballarà per augmentar la participació popular en els actes de l'ANC així com augmentar el nombre d'adherits.