ANC Osona

Cicle de debats a la UVic: ‘Catalunya cap a l’estat propi’ (15/02/2013)

La Universitat de Vic ha organitzat un cicle de cinc debats per analitzar el moment actual i les perspectives de futur que s’obren per a Catalunya després de la Declaració de Sobirania del Parlament. En el cicle hi participaran com a po¬nents deu persones representatives de diversos àmbits: els moviments socials, la ciències políti¬ques, l’economia, la cultura i la sociologia.

L’objectiu del cicle és aportar als estudiants, al conjunt de la comunitat universitària i a la ciuta¬dania en general elements d’informació i de reflexió sobre el nostre país i el seu futur en un mo¬ment tan complex com esperançador.

El cicle arrencarà el 27 de febrer. El primer debat porta per títol ‘Els moviments socials per la independència’. Comptarà amb Muriel Casals, presidenta d’Òmnium Cultural i Ferran Civit, membre del comitè executiu de l’Assemblea Nacional Catalana. La presentació anirà a càrrec de Jordi Montaña, rector de la UVic. Tots els debats tindran lloc a les 12 del migdia a Aula Magna de la UVic.

Arxiu PDF: Programa