ANC Osona

Salvador Cardús, segon ponent del cicle de xerrades de Centelles  (15/02/2013)

Continua el primer cicle de conferències que, sota el títol genèric de ‘Catalunya estat: fets i raons’ ha programat Centelles per la Independència.

Aquest proper dijous, 21 de febrer, serà el torn de la segona xerrada programa ‘Cap a la majoria independentista que ens cal’. En aquesta ocasió el ponent serà el sociòleg Salvador Cardús.

L’acte tindrà lloc a la sala ‘La Violeta’ ubicada al carrer A. Clavé número 3, tercer pis. L’acte començarà a les 8 del vespre i comptarà amb una benvinguda per part de Susi Planas, coordinadora de l’ANC Centelles i una presentació a càrrec de David Camps, sociòleg. Al final de la conferencia de Cardús hi haurà un torn obert de paraula i l’acte es tancarà amb una copa de cava.

El cicle continuarà el 14 de març amb l’historiador Josep Catà que parlarà de 'La repressió Borbònica sobre Catalunya 1714-1725'. El 18 d’abril serà el torn de la presentació del llibre ‘Delenda est Hispània’ amb Albert Pont, llicenciat en ciències Polítiques i cap del departament de Dret Internacional del Cercle Català de Negocis. El cicle es tancarà el 9 de maig amb l’escriptor Antoni Pladevall i la xerrada ‘La societat civil davant la independència de Catalunya’.