ANC Osona

L'ANC Osona participarà en una jornada informativa a l’Hospitalet de Llobregat (11/02/2013)

L’ANC de l’Hospitalet de Llobregat ha preparat pel proper dissabte, 16 de febrer, una acció informativa. Al llarg de tot el matí multitud de parades informatives simultànies es podran trobar als carrers de la ciutat. L’objectiu és difondre el missatge de l’ANC a la població d’aquesta ciutat.

Per tal de tenir més presència l’assemblea de l’Hospitalet ha demanat suport al territori. Des d’Osona hi serem presents aportant un bon nombre de parades i persones que aportaran presència i informació diversa. I per això estem cercant voluntaris per participar d’aquesta acció.

Tota persona interessada en participar d’aquesta activitat es pot posar en contacte amb l’ANC Osona a través de la borsa de voluntariat (voluntaris.ancosona@gmail.com). L’hora de sortida serà a les 8 del matí des de l’esplanada de La Canal de Tona. I la tornada està prevista a les 15 hores.

A més de voluntaris estem cercant furgonetes per baixar el material per muntar les parades i també taules grans plegables. Si algú en pot aportar també ho pot fer saber a través del correu electrònic de la borsa de voluntariat.

La iniciativa comptarà també amb el suport d’altres assembles territorials del Barcelonès (Fort Pienc, Les Corts, Sants, Sarrià, Badalona, Gràcia, Poble Sec, Esquerra de l'Eixample, Horta, Ciutadella i Nou Barris), Maresme i el Baix Llobregat.

Així doncs, animeu-vos a participar en aquesta activitat i a difondre el missatge de l’ANC a l’Hospitalet de Llobregat. Les accions a l’àrea metropolitana són molt importants!