ANC Osona

Lliurats els premis del concurs de fotografia de l'ANC Joves Osona (27/01/2013)

Aquest diumenge a la tarda, al centre cívic de Can Pau Raba, ha tingut lloc l’acte d’entrega dels premis del concurs de fotografia impulsat per la sectorial de Joves Osona de l’Assemblea.

Alba Oliver, membre de la sectorial, ha destacat que el premi el van impulsar amb l’objectiu de donar a conèixer la sectorial als joves d’Osona. Finalitzat el termini per presentar les fotografies, el jurat es va reunir per seleccionar-ne 5 i d’aquestes 3 que són les que s’han penjat al Facebook de la sectorial (https://www.facebook.com/ancjoves.osona). A través dels ‘m’agrada’ s’han repartit els tres premis.

El tercer premi, valorat en 100 euros, ha estat per Olga Guasch. El segon, de 200 euros, se l’ha endut Anna Sellés i el primer, valorat amb 300 euros, Marina Lavila. El guanyadors han rebut un diploma i un val per l’import del premi que podran bescanviar per productes de la casa Sony.

La coordinadora d’Osona, Eulàlia Espona, ha destacat la feina que ha fer l’Assemblea Nacional Catalana en poc menys d’una any des de la seva constitució i ha animat als joves a formar-ne part.