ANC Osona

Les assemblees d'Osona de l'ANC criden a la mobilització el 23 de gener (19/01/2013)

Les assemblees d’Osona convoquen a tota la ciutadania de la comarca a concentrar-se de manera conjunta davant l’Ajuntament de Vic el proper 23 de gener a les 7 de la tarda. L’objectiu és donar suport a la Declaració de Sobirania que tindrà lloc el mateix dia 23 al Parlament de Catalunya i fer visible així el nostre desig d’independència. Durant les concentracions es farà la lectura d’un manifest. També serviran per iniciar el tret de sortida de la campanya pel ‘Sí’.

Osona fa convocatòria conjunta a Vic excepte en aquells casos en els quals els ajuntaments i l'ANC local hagin fet crida al seu poble.

Al matí, i a nivell nacional, hi haurà concentració al es 12 del migdia al Parlament. Des d’Osona també engresquem a tota la ciutadania a participar-hi.

Des de l’ANC considerem que l'aprovació de la Declaració de Sobirania és el primer pas per a l’exercici del nostre dret a decidir, del dret d'autodeterminació del poble de Catalunya i l'ANC el considera indispensable per poder culminar el procés d'independització amb la constitució del nostre propi Estat, lliure i sobirà.

Les assemblees d’Osona criden a la mobilització per demostrar una vegada més, com ja va fer l'11 de setembre passat, la força i la convicció de la societat civil; una societat que no s'aturarà fins que Catalunya esdevingui un nou Estat d'Europa.

L'ANC convoca els seus associats i a tot el poble de Catalunya a:

1. Concentrar-se el dia 23 a les 12h davant del Parlament de Catalunya. Ens hem de fer ben visibles i exterioritzar clarament el nostre desig d'independència. Porteu, doncs, senyeres, estelades, pancartes...

2. El mateix dia 23, a les 7 de la tarda davant l’Ajuntament de Vic, a la Plaça Major, excepte en aquells municipis on els ajuntaments i l'ANC local hagin fet crida al seu poble.

Arxiu PDF: Manifest sobre la declaració de sobirania del poble de Catalunya