ANC Osona

Osona col·labora amb l’encesa de l’estelada més alta dels Països Catalans (12/01/2013)

L’Assemblea Nacional Catalana i Vall de Ribes per la Independència convoquen el poble de Catalunya a formar part del projecte Encén la flama i a participar en l’encesa de l’estelada més alta dels Països Catalans i en la I Baixada de Torxes per la Independència el proper 2 de febrer de 2013 a la Vall de Núria.

La culminació de tota una jornada d’actes per la independència a la Vall de Núria, que començaran a les 10:30 i acabaran a les 20:00, amb un seguit d’actuacions musicals, xerrades i altres manifestacions artístiques, serà la baixada de torxes i l’encesa de les 2.600 espelmes de l’estelada.

Des de les assemblees d’Osona també s’han posat a la venda les postals (1,50 euros) que acrediten l’obtenció d’una espelma així com també els bitllets pel cremallera (5,55 euros). Amb els bitllets a preu reduït es podrà pujar amb qualsevol cremallera. Qui no tingui aquest bitllet però si la postal podrà pujar amb els cremalleres a preu reduït a les 16.30 i 17.30.

Els punts de venda són els següents:

El Celler d’osona. C/ St. Fidel, 3 de Vic
La Muntanya de llibres. C/ Jacint Verdaguer, 31, de Vic
Joieria Costa. Plaça Major, 22, de Vic

També es podran trobar a les diferents parades de venda de marxandatge. Entre elles la parada setmanal del mercat del dissabte de Vic. Els tiquets a preu reduït pel cremallera són limitats.

Per finançar aquest projecte també s’utilitza la plataforma de micromecenatge Verkami. Trobareu tota la informació a http://www.verkami.com/projects/4185-encen-la-flama.

En l’organització d’aquests actes comptem amb la col∙laboració de l’ANC del Ripollès, ANC de Sant Joan de les Abadesses, ANC de la Vall de Camprodon, ANC de Vic, Òmnium Cultural del Ripollès, Ajuntament de Ribes de Freser.