ANC Osona

Més de 3.500 fanalets de l'estelada il·luminaran l’arribada dels Reis Mags arreu del territori català (03/01/2013)

Impulsat per l’ANC Osona, el fanalet de l’estelada està sent un èxit a Osona i també a Catalunya. Entre el 27 de desembre i el 2 de gener, els més petits l’han pogut elaborar al Saló de la infància de Vic on se n’han repartit més de 1.100, amb una mitjana de 200 fanalets per dia convertint-se en un dels tallers més participatius.

Arreu d’Osona també són diversos els pobles que a través de les assemblees locals i territorials han organitzat tallers i parades de venda. A data d’avui se n’han venut uns 650 només a Osona. Fora de la nostra comarca el fanalet de l’estelada també ha despertat molt d’interès. Se n’han fet arribar a Barcelona-Gràcia, Gironella, Sant Furitós del Bages, Palamós i Vilanova i la Geltrú, entre d’altres poblacions. En total se n’han repartit uns 1.350.

Aquesta setmana encara se’n poden trobar. Hi ha diversos comerços osonencs que s’han implicat en aquesta campanya i ofereixen els fanalets. A Vic se’n poden trobar a Joguines Gargamel, a Manlleu a la botiga Papers, a Centelles a Casa Esteve (ca la Leonor), a Perafita al Cafè del Mig i també en diversos establiments d’Aiguafreda. A més a més, aquest dissabte també n’hi haurà a la parada setmanal que es fa al matí coincidint amb mercat de Vic. El divendres també se’n podran trobar a la parada que organitzarà Vamcats a la Plaça Major de la capital osonenca. També el dissabte se’n podran trobar a la parada que es muntarà al mercat de Ripoll.